*001951644
*00520250613114048.0
*007cr
*007ta
*008130611s1978 no 000 u nob d
*00901155cam a22003011c 4500
*015 $a7900376$2nbf
*019 $bl
*020 $a8200251586$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990102869004702201
*035 $a(NO-LaBS)14998151(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)01028690x
*035 $a(NO-TrBIB)132131420
*035 $a01028690x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*084 $aM 1.22e$2oosk
*1001 $aReisegg, Fredrik$d1917-1994$0(NO-TrBIB)90763272$_45604000
*24510$aYrkesøkonomi for hotell- og restaurantfaget$cav Fredrik Reisegg ; [utgitt av] Reiselivsdirektoratet
*250 $a3. opplag
*260 $aOslo$bUniversitetsforl. : Yrkesopplæringsrådet$c1978
*300 $a124 s.$bill.
*4901 $aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-06-11
*7102 $aReiselivsdirektoratet$0(NO-TrBIB)90130079$_28100200
*830 0$aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13$_14098000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013041506270$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a70
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990102869004702202$b2021-11-14T21:09:44Z$z990102869004702202
^