Kok-kjøl og sous vide : produksjonsmetoder i storkjøkken
Grete SkjegstadInngår i serie: Småskrift / Høgskolen i Akershus (nr 7/2004)
Skjegstad, Grete Bok Bokmål utgitt 2004
Skjegstad, Grete Bok Bokmål utgitt 2004
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001979101 *00520250613120439.0 *007cr *007ta *008120616s2004 no 000 u nob d *00901156cam a2200265 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990500702234702201 *035 $a(NO-LaBS)13493732(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)050070223 *035 $a(NO-TrBIB)121732401 *035 $a050070223-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aSkjegstad, Grete$0(NO-TrBIB)97017139$_118016100 *24510$aKok-kjøl og sous vide :$bproduksjonsmetoder i storkjøkken$cGrete Skjegstad *260 $a[Kjeller]$bHøgskolen i Akershus$c2004 *300 $a40, [7] s. *4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 7/2004 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-16 *653 $akok-kjøl$asous$avide$astorkjøkken$ahygiene$aernæringskvalitet$anæringsmiddelhygiene$akok$akjøl$aserveringssystemer$_122595800 *7102 $aHøgskolen i Akershus$0(NO-TrBIB)90951920$_10157400 *830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 7/2004$w990102146314702201$_15121000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012053105018$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990500702234702202$b2021-11-14T21:13:00Z$z990500702234702202 ^