*001981892
*00520230401070137.0
*007ta
*008121017s1953 no# 000 u mul
*00901430cam a2200325 c 4500
*015 $a5301713$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 1.80
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703070804702201
*035 $a(NO-LaBS)13968346(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)97030708x
*035 $a97030708x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*044 $cno
*1001 $aGilberg, Yngvar$0(NO-TrBIB)90956621$_68778800
*24510$aUndersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild uten eddik =$bInvestigation on keeping quality of mild cured herring$cav Yngvar Gilberg
*24631$aInvestigation on keeping quality of mild cured herring
*260 $aBergen$bFiskeridirektoratet$c1953
*300 $a23 s.$bill.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 2, nr 12
*500 $a"Summary in English"
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-02-01
*653 $akonservering$asalting$asild$astorsild$avintersild$aholdbarhet$_122817400
*7760 $tUndersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild uten eddik$w991137211024702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 2, nr 12$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012020108080$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703070804702202$b2021-11-14T21:13:15Z$z999703070804702202
^