
På skiva : pålegget du lager selv
Bente Wemundstad ; [foto: Tor Simen Ulstein ... [et. al]]Wemundstad, Bente · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001983557 *00520230402091025.0 *007ta *008170615s2017 no a e 00 0 nob *00902715nam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-430-1075-8$qib.$cNkr 299.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920326363702201 *035 $a(NO-LaBS)10771026(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150273836 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.84$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aWemundstad, Bente$d1963-$0(NO-TrBIB)99056906$4aut$_14521800 *24510$aPå skiva :$bpålegget du lager selv$cBente Wemundstad ; [foto: Tor Simen Ulstein ... [et. al]] *260 $aOslo$bSpartacus$ccop. 2017 *300 $a182 s.$bkol. ill.$c24 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aPå omslaget: 75 oppskrifter! *520 $a«Jeg har regnet ut at jeg hittil i livet har smurt 20 000 brødskiver ... Da kommer behovet for enkle oppskrifter på godt og sunt pålegg. Helt hjemmelaget, for da blir også sjokoladepålegg sunt.» - Bente Wemundstad, forfatter, journalist, fembarnsmor, bestemor og blingsesmører. Hjemmebakt brød med nyrørt jordbærsyltetøy. Ekte leverpostei som er så full av smak at den kan serveres til fest. Hjemmelaget sjokoladepålegg til late helgefrokoster, og verdens enkleste kokte skinke til matpakka. I denne boka får du over 70 oppskrifter på pålegg og brød du kan lage selv. Enkelt, godt og sunt! *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-18 *650 7$aMatpakker$2bokbas$9nno$_191918900 *650 7$aMatpakker$2bokbas$9nob$_191919000 *653 0$apålegg$_122947100 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aUlstein, Tor Simen$d1988-$0(NO-TrBIB)15021883$4pht$_69365400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020070748574$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/36/38/150273836/productimage_OS_d3689c09e3501caa19092b8efca786ec0fea6a8d.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/36/38/150273836/productimage_ORG_caf046c000fed8881c831a0f9799bb17b5c8cbb6.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788243010758 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/5/9788243010758.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/5/9788243010758.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/5/9788243010758.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919885399502202$b2021-11-14T21:13:21Z$z999919885399502202 ^